FREERUN KAMP 2021

Het leukste kamp van je leven!

Bij de aanschaf van een kampticket gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van het kamp.

Klik hier om direct een ticket te boeken. 

Ben je tussen de 8 en de 13 jaar? Dan kun je tijdens de zomervakantie vier dagen lang trainen in de leukste hal van Nederland onder begeleiding van gediplomeerde freerun trainers. 

Deze hal is speciaal ingericht voor turnen, trampoline springen en freerunnen en is hierdoor een unieke hal. De volgende onderdelen zijn aanwezig:

  • 6 Trampoline's

  • Turn vloer

  • Airtracks/ Tumblingbaan

  • Foam pit

  • Freerun park

  • En nog veel meer...

Tijdens dit kamp krijg je workshops van de begeleiders om al je tricks aan te leren of te verbeteren. Daarnaast is er genoeg ruimte om zelf te trainen en om de nodige rust te pakken. Al het eten en drinken wordt verzorgd en het slapen is in de hal zelf. Ook worden er gezamenlijke spelletjes georganiseerd en maken we er met z'n allen een gezellig week van!
Freerunning is een sport waarmee je snel resultaat behaald. En dat is natuurlijk super leuk! Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar om te trainen en plezier te maken.


Één ticket bedraagt €199,00 inclusief btw. Voor dit bedrag heeft de deelnemer toegang tot het kamp van maandag 26 juli 2021 14:00 tot en met donderdag 29 juli 2021 11:00. Daarnaast kunnen de deelnemers met deze ticket overnachten in de hal, deelnemen aan speciale workshops, deelnemen aan het ontbijt, lunch en diner en krijgen de deelnemers een speciale evenement T-shirt. 


Voor de veiligheid zijn er per 10 deelnemers 1 begeleider aanwezig. Allen met affiniteit met de sport freerunnen. Ook 's nachts zullen er altijd 2 personen wakker blijven om de boel in de gaten te houden. Er is altijd minimaal één iemand aanwezig met een EHBO-cursus en is altijd een auto aanwezig voor noodgevallen. 
Klik hier om alle Covid-19 maatregelen te bekijken.

 
Komende evenementen
FreerunKamp 2021 8 - 13 jaar
Mon, Jul 26
GYM XL
Jul 26, 2021, 2:00 PM – Jul 29, 2021, 11:00 AM
GYM XL, Schiermonnikooghof 21, 3826 DK Hoogland, Netherlands
Wil jij al je tricks in een klein weekje verbeteren en/of aanleren? En tegelijkertijd de leukste week van je leven beleven. Meld je dan snel aan!
Delen
 
  • Facebook
  • Instagram

©2019 by VETO Project.